Valentijn

 

VALENTIJNSMENU
Verkrijgbaar van donderdag 14 februari t/m zondag 17 februari

Amuse van de Chef
***
Tagliata van Piemontèse rund, krokant gebakken inktvis, molsla, cake van soja en yuzu
Of
Sint-Jacobsvruchten op spies van citroengras, confi van ananas en rode chili, lardo (suppl. €5)
Of
Gebakken ganzenlever, zwarte pens, appel, walnoot, brioche van peperkoek (suppl. €7)
***
Waterzooi van skrei, zandwortel, jonge prei, knolselder, Roseval aardappelen, groene kruiden
Of
Traag gegaarde kalfsrug, risotto met pecorino, tuinbonen, ijsbergsla
Of
Simmenthal entrecôte, gegrilde groenten, gerookte choron, Hasselback aardappel (suppl. € 7,5)
***
Cheesecake, hibiscus, amandelkrullen, vanilleolie, sorbet van violette
Of
Moelleux, seizoensgarnituren, vanilleijs (suppl. € 3)


3-gangen aan € 45

Boecherie | Binnensteenweg 187, Boechout
T : 03 454 53 23
www.boecherie.be

Valentijn BARFRONT MEAT RESTO BAR laspinetta Copperhead Kevin pic Barboeche1 moelleux Berkel