Valentijn

VALENTIJNSMENU
Doorlopend verkrijgbaar op woensdag 14 februari 


Amuses van de Chef

***

Simmenthal, handgesneden tartaar, gepekelde jonge groentjes, crème van gerookte raap, vinaigrette van stekelzwam
Of
Rode mul, frisse paëlla, bergamot, chorizo mayonaise
Of
Terrine van ganzenlever, pompoen, veldkers, popcorn van crispy pork, abrikozentoast (suppl. € 8)

***

Velouté groene selder, geroosterd mosterdbrood, zure room

***

Skrei, op vel gebakken, crème van bloemkool, gegrilde suikersla, mousseline van langoustines
Of
Kalfsmuis, groene kruidenkorst, boerenkool, schorseneren, dadels en jus van steeltjespeper

***

Bretons, bisquit, aardbeienrabarber, witte chocolade, bloedappelsien
Of
Kazen, briochebrood, uienconfituur
 

€ 39/pp : voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht
€ 46/pp : voorgerecht-soepje-hoofdgerecht-nagerecht
BARFRONT MEAT RESTO BAR laspinetta Copperhead Kevin pic Barboeche1 moelleux Berkel