Menukaart

 

Een 'productkeuken', dat is waar de Boecherie voor staat.  Met enkel de beste ingrediënten worden onze gerechten samengesteld.  Een herkenbare keuken naar aloude traditie.  Een keuken waar iedereen van kan genieten, ongeacht de gelegenheid of het tijdstip.

Klik onderaan om onze NIEUWE menukaart te bekijken.
Naast deze 'vaste kaart' stellen we u graag mooie seizoensgebonden suggesties voor op het krijtbord!


MENU VAN DE CHEF
4-gangen € 49
5-gangen € 65
6-gangen € 79

Paté van haas, chutney van vijg-citrus
***
Velouté van knolselder, tapenade van bospaddenstoel, truffel
***
Kabeljauw, jonge spinazie
***
Gegrilde filet mignon van hert, herfstgarnituur, amandelkroket
***
Dessertcreatie van de Chef


SUGGESTIES
- Paté van everzwijn, chutney van vijg € 18
- Carpaccio van hert, knolselder, ijs van cantherellen € 21
- Polderhaas 'Arlequin', gratin van knolselder, truffel € 37
- Verse pasta, boschampignons, truffel € 32
- Stoofpotje van hert, groene kool € 29
- Gebakken zeetong 2x200gr € 33
- Hertekalffilet, herfstdelicatessen, amadelkroketjs € 37
- Verwenpalletje "Zoete Zonde" € 13

Bestand downloaden
VOORGEVEL HERFST SERVIET VERANDA GLAS COTEALOS PATIJS BARFRONT MEAT BAR